Aquest mes de febrer t’oferim la possibilitat de comprovar com pot millorar la teva audició amb els nous audiòfons invisibles.

• Què són els audiòfons invisibles? Actualment la tecnologia ja permet utilitzar els audiòfons anomenats IIC (invisible-intra-canal). Vindrien a ser com les lents de contacte envers les ulleres. Aquests sistemes tenen la capacitat de proporcionar una audició d’una gran qualitat debut a la seva inserció profunda dins del canal auditiu. Fan una calibració biomètrica que identifica més de 1.600 punts del conducte. Això permet una qualitat sonora i una naturalitat dels sons i de les veus immillorables.

Audiòfons

• Quins materials s’utilitzen en aquests tipus d’audiòfons? Un dels materials que proporciona una gran comoditat i un perfecte ajust és el titani. Actualment en el nostre Centre Auditiu personalitzem els audiòfons perquè s’ajustin perfecta- ment a l’anatomia de cada persona i així el confort i la discreció siguin totals.

• Es poden vincular amb el mòbil? Sí, en l’actualitat algun dels fabricants amb els quals treballem permeten la vinculació via Bluetooth amb el telèfon mòbil. D’aquesta manera tenim el comanda- ment de totes les funcions de l’audiòfon en l’ APP del telèfon.

Si voleu provar aquests nous audiòfons invisibles de forma gratuïta i comprovar com millora la vostra audició, us atendrem reservant cita al 93 763 69 31. A més, us lliurarem un informe audiològic complet.
.
Albert Martín