Barcelona, el 22 de febrer, ¡Places limitades!

JA A BARCELONA!
Després de l’èxit del programa realitzat a Madrid, i dins de l’estratègia de t-oigo de suport a adolescents, organitzem el taller “Parlar en Public i Comunicació Eficaç” dirigit a joves i les seves famílies.

Els fa vergonya als vostres fills parlar en públic? Han fet presentacions en classe i els agradaria millorar? En campaments, suport a causes solidàries i altres àmbits extraescolars els agradaria adquirir més soltesa i autenticitat a l’hora de parlar en grup?

Dale Sindell, la directora de t-oigo ens inspira amb la seva experiència, “Amb una pèrdua auditiva, al principi em costava pujar a l’escenari, ja que no sabia si anava a poder sentir el que em preguntaven, si m’anava a posar nerviosa…però amb la pràctica i el coaching, ja sé que si em suen les mans, o si el meu cor va a 100, és perquè el meu cos m’està preparant per a l’acció!…i sé que és necessari practicar, practicar i practicar, i usar el cos i el llenguatge corporal per a mantenir a l’interès del públic. Quan em van convidar a fer la meva primera ponència a un públic gran, a 1000 persones, en un TED Talk, gairebé em moro de por. Encara sort que comptava amb ajuda professional i no em va sortir tan malament! Pots veure la meva ponència TED en aquest enllaç, “Ser sorda en el Segle XXI”, (2013).

A t-oigo tenim la sort de comptar de nou amb la col·laboració de l’experta nord-americana Karen Friedman, aquesta vegada a Barcelona.

INSCRIU-TE! Reserva la teva plaça en aquest enllaç.


Taller “Comunicación Eficaz para Jóvenes”
Ponent: Karen Friedman
Data: 22 de febrer 2019
Lloc: Hotel Entitats. C/Providencia 42. Barcelona.
Horari: 18:00h a 20:00h

Temes que es tractaran:

  • Tècniques bàsiques per a la comunicació eficaç i parlar en públic.
  • Com incorporar l’autenticitat: el teu estil propi i natural.
  • Com superar la por de parlar en públic.
  • Com aprofitar el poder de la comunicació no verbal

Metodologia: el taller serà interactiu, participatiu, utilitzant exercicis pràctics i treball en equip.

* Serà un taller gratuït, personalitzat. Inscriu-te ja!  Places limitades
* Un pare o mare ha d’acompanyar al seu fill/a menor.

Agraïm de manera especial la col·laboració de ACAPPS, Phonak Infantil, i el Centre Auditiu AlbertMartín-Audiologia.