Amb la voluntat d’ajudar al seus pacients, el Centre Auditiu Albert Martín Audiologia ha posat en marxa una campanya, en col·laboració amb el Centre Sanitari Can Mora, perquè totes les persones que facin servir audiòfons de qualsevol marca, siguin o no clients del centre, disposarà de piles gratuïtes si tenen una emergència. El centre demana que no s’acumulin.

Les piles es podran recollir al es podran passar a buscar al mateix Centre Sanitari Can Mora, situat al carrer de Sant Jordi, 37. Per qualsevol dubte es pot contactar amb el centre auditiu al telèfon: 608703434 o enviant un correu electrònic a consulta@audioconsultors.com.

Servei a domicili

A més i amb la voluntat d’ajudar, Albert Martín, director del centre es desplaçarà fins als habitatges de les persones que no es puguin desplaçar i necessitin piles o tinguin una avaria dels seus audiòfons de qualsevol marca.

Per fer-ho els professionals del centre, prenent totes les mesures de seguretat, serviran les piles a casa o aniran a buscar els audiòfons avariats i reparar-los.

I és que el Centre Auditiu Albert Martín Audiologia disposa de laboratori propi i poden reparar-los i fer front a possibles incidències durant el confinament.