Phonak Cros B és l’audiòfon perfecte per a les pèrdues d’audició unilaterals.

Si tens audició només a una oïda, l’audiòfon Phonak Cros B farà la feina per tu. El dispositiu Cros té un micròfon per a que l’oïda amb pèrdua auditiva capti els sons i les converses i les transmeti sense fils a l’audiòfon. Els resultats del Cros B són excel·lents inclús en ambients molt sorollosos.

L’audiòfon Phonak Cros B és ideal si vols mantenir una conversa al cotxe o si estàs en una reunió o en un espectacle. Quan parles amb algú ja no t’hauràs de preocupar de tenir a l’altra persona al teu cantó bo, sigui on sigui l’escoltaràs perfectament.

Phonak Cros B es basa en la tecnologia Phonak Belong. Al adaptar el Cros B amb un audiòfon Phonak Belong, pots escoltar els sons i les converses amb claredat i seguir les converses sense importar de quina direcció provinguin. Amb la tecnologia Binaural VoiceStream de Phonak, el Cros B transmet sense fils el so des de l’oïda amb pèrdua auditiva completa fins fins l’audiòfon col·locat a l’oïda amb millor audició. D’aquesta manera el so s’escolta de manera bilateral inclús en ambients amb moltes interferències i sorolls.

El nou  Phonak Cros B es carrega mitjançant una bateria integrada de ion-liti integrada, de llarga duració. Només s’ha de carregar durant tota la nit per gaudir d’una autonomia de tot el dia, sense haver de preocupar-se per les piles.

Phonak Cros B t’ofereix 1 dia d’audició als dos costats amb una simple càrrega de 3 hores. A més, Cros B-R incorpora opcions de càrrega intel·ligent més fàcils de fer servir perquè no t’hagis de preocupar per si se t’esgota la bateria. Amb aquesta nova tecnologia gaudiràs de més llibertat i autonomia.

El Phonak Cros B és petit i discret,  i podràs triar entre 9 colors, de manera que combini amb l’audiòfon Phonak Belong.