T’agrada el teatre però no hi vas perquè et costa seguir els diàlegs?
 Al Centre Albert Martín Audiologia et podem aconsellar i ajudar perquè gaudeixis del teatre. Hi ha moltes persones que utilitzen audiòfons o implant coclear i no van al teatre, al cinema… pels problemes que tenen de comprensió.

Perquè ens passa que escoltem però no entenem? Si teniu una dificultat auditiva, en el cas del teatre el primer factor que ens afecta és la distància, per això triem les primeres les. Però així i tot pot ser que no sigui suficient doncs se’ns
hi afegeixen factors com els canvis d’entonació dels actors, els moviments dalt l’escenari, la música, sons de fons… La suma d’aquests i altres factors fa que tinguem més dificultats per entendre.
En el nostre centre us podem ajudar a resoldre aquesta situació del teatre i altres del vostre dia a dia.

Quins sistemes poden ajudar a les persones usuàries d’audiòfons o implants coclears? Actualment hi ha teatres, com el Teatre-Auditori de Sant Cugat, que compta amb un servei de so de sala ampli cat en totes les funcions i alguns dels espectacles de teatre compten amb un servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.

En el cas del bucle magnètic heu de saber que actualment molts dels audiòfons i implants coclears disposen d’un dispositiu anomenat “T-coil” que un cop activat ens permetrà poder seguir l’obra de teatre sense cap dificultat.
Si necessiteu assessorament de qualsevol marca d’audiòfons o implant coclear, al Centre auditiu Albert Martín Audiologia us podem aconsellar de les millors solucions auditives.
Que gaudiu de l’espectacle!!.

Albert Martín