Cuidar les oïdes a l’estiu amb taps de bany per prevenir otitis i d’altres infeccions.

Consells i precaucions:

Ara que l’estiu s’acosta és el moment de pensar en els taps per les oïdes. És temps de protegir-nos les oïdes i prevenir  les molestes otitis que es poden presentar amb més facilitat.

Amb el contacte amb l´aigua de les piscines, que és un aigua tractada, les oïdes poden ser  perjudicades per els virus i bacteris, i arribar a provocar  l’otitis mitjana. En canvi, amb l’aigua de mar no és tant comú patir aquestes infeccions.

En els casos d’otitis cròniques, on inclús el timpà pot estar perforat, és totalment necessari utilitzar taps per protegir  l’orella mitjana. I evitar l’entrada d’aigua que pugui causar una infecció més greu.

Aquests processos són molt freqüents en nens de fins a 3 o 4 anys.

La millor manera de passar un bon estiu sense mal d’orella ni d’altres complicacions és fent-nos uns taps de bany de silicona a mida. Tot i que existeixen taps prefabricats, només els taps fets a mida ens garanteixen una seguretat al 100% de que no entri aigua dins el conducte auditiu.

Per poder fabricar  aquests taps es pren la mida de l’oïda amb una silicona. Aquesta s’envia a un laboratori especialitzat que reprodueix exactament  la nostra forma, segellant  les zones del  pavelló i conducte auditiu. Així ens assegurem de que l’aigua no hi pugui entrar.

Aquests taps de bany fets a mida ens oferiran total comoditat i seguretat. La textura i el tipus de silicona d’alta qualitat  fan que encara que els utilitzem durant hores no ens siguin incòmodes.Tenen una llarga durabilitat i són de molt fàcil manteniment.

Els taps de bany son aptes per adults i nens ja que la prevenció no té edat.

Demaneu els vostres taps amb  suficient antelació si teniu pensat marxar de vacances (temps recomanat 8-10 dies ).

Ningú té tants colors com nosaltres!!
Pots escollir taps de bany  entre més de 10 colors diferents!!

Si per algun motiu necessiteu taps de bany molt urgents, demaneu per el nostre Servei Exprés. Us podem fer uns taps de bany a mida amb un material provisional perquè pugueu marxar tranquils i gaudir de les vacances.