Protecció del timpà – Taps a mida – Protectors de les orelles especials per a esportistes de Surf i Kite-Surf

La protecció del timpà dels surfistes és possible gràcies als taps a mida.  Us ha passat algun cop que practicant Surf o Kite heu caigut i l’impacte contra l’onada ha estat més fort del que imaginàveu i el timpà us ha molestat?

Degut a la velocitat i segons el tipus de caiguda, l’impacte contra l’aigua pot ser inclús perillós per algunes zones del nostre cos, com ara l’oïda.

Fàcilment es pot produir un traumatisme i provocar una perforació timpànica. La ruptura del timpà es produeix per la forta  pressió que exerceix l’aire sobre la membrana. En general un timpà trencat, encara que causa molt dolor, s’acostuma a recuperar de manera natural. En unes setmanes, la membrana timpànica es pot regenerar i l’audició queda recuperada amb normalitat. En casos on la perforació és molt gran i el teixit no es recupera, caldria valorar  una intervenció quirúrgica – la timpanoplastia.

Per evitar incidents com aquests existeixen uns taps fets a mida que porten una membrana protectora per evitar els impactes amb l’aigua. D´aquesta forma podem evitar importants problemes a l’oïda i poder gaudir dels esports d’aigua amb tranquil·litat.

Aquests taps són fets a mida i degut a la qualitat de la silicona amb que es fabriquen tenen una llarga durabilitat i són de fàcil manteniment. Si t’agrada practicar el Surf o el Kite Surf, i agafes velocitat,  pots protegir-te millor amb aquests tipus de taps amida de silicona, que esmorteiran l’impacte sense danyar els teus timpans.

Tens una gran varietat de colors a escollir. De manera que els taps no només seran una bona protecció si no que poden convertir-se en un complement més, que combini amb els altres estris esportius.

Si els necessites, demana’ls amb uns dies d’antelació doncs la seva fabricació està al voltant del 12 dies. Si tens dubtes o necessites més informació, contacta amb nosaltres. T’atendrem de forma personalitzada i estudiarem la millor opció per al teu cas.