ELS AUDIÒFONS DE L’AVI JOAN

L’avi Joan, el meu pare, va tenir una llarga vida. Va morir l’any passat, el 20 de setembre de 2018, a l’edat de 96 anys.

L’avi, patia una presbiacúsia i portava uns audiòfons retroauriculars. Al morir, vaig guardar els audiòfons pensant que els donaria al CREDA de la Catalunya Central, el meu lloc de treball durant més de 20 anys, fins a la meva jubilació, però  encara no ho havia fet i continuaven al calaix.

Fa uns dies vaig conèixer una noia de Colòmbia. Em va explicar que tenia una filla de 14 anys amb una sordesa moderada a qui se li havien espatllat els audiòfons i ja feia un temps que no en portava perquè no els podien comprar, jo de seguida vaig pensar en els audiòfons de l’avi Joan i els hi vaig oferir, però calia veure si es podrien adaptar per la Laura.

Vaig trucar a l’Albert i li vaig explicar el cas. L’Albert, com sempre que l’he necessitat, em va dir que li portés els audiòfons, li fes arribar l’audiometria de la Laura i miraria d’adaptar-los i si hi havia algun problema, ell també tenia algun audiòfon i ja ho arreglaríem. Al cap de pocs dies em va dir que havien anat bé i que ja els tenia a punt, també em va dir que si em semblava bé, hi posaria una capsa de piles. Per descomptat que li vaig dir que sí, que les piles els hi anirien molt bé.

Una meva cunyada que viu a Sant Cugat, em va fer totes les gestions de portar i anar a recollir el paquet. I així ha estat com una feina en equip, està a punt de donar els seus fruits.

Ara només falta enviar els audiòfons a Colòmbia tot desitjant que ajudin molt a la Laura.

Moltes gràcies a tothom!!

M Carme Cabra i Vilalta – Logopeda