Conectivitat

ACCESORIS AMB CONECTIVITAT TOTAL AMB AUDIÒFONS – IMPLANTS

Els accesoris de conectivitat ens permeten cobrir les necessitats individuals de forma senzilla, intuitiva i inalámbrica.
Els nostres audiòlegs l´aconsellaran en la millor opció per al seus audiòfons o implant coclear. Disposem d´accesoris per telefonia mòbil i telefonia fixe de gran qualitat. Accesoris per escoltar la TV amb alta deficició, sense retarts i directament als audiòfons.

Telefonia fixe

Disposem de sistemes que passen la trucada del fixe directament als audiòfons amb una resolució nítida i amb so estereofònic que permet una molt bona comprensió de la conversa.

Telefonia mòbil

Actualment contem amb sistemes que funcionen amb els dispositius Apple i una app instal.lada en el telèfon mòbil on la trucada és derivada directament als audiòfons i la qualitat de so és extraordinària.
Quan no disposem d´un telèfon Apple també tenim la solució MFA ( Made for all ) que mitjançant el bluetooth del telèfon Android ens permet fer la mateixa funció.

Equips per TV

Tenim desde els sistemes convencionals de cascs ( Senheisser ) fins a les últimes tecnologies de bluetooth, que vinculen directament el televisor amb els audiòfons.
També disposem d´aquests sistemes específics per implants coclears.

Si vol fer-se uns taps a mida o necessita més informació truqui o visiti el nostre:
Centre Auditiu – AlbertMartín Audiologia