Audiologia Adults

Prova auditiva personalitzada gratuïta

Conèixer perfectament l’evolució de la seva pèrdua auditiva, els seus hàbits i estil de vida, seran el punt d’inici clar per cercar els audiòfons més adients. Un cop realitzat l’estudi de la seva capacitat auditiva, li aconsellarem la millor solució per al seu cas. D’aquesta manera podrà experimentar com escolta i entén, per així avaluar la millora auditiva que li aporten els audiòfons.


Adaptacion
s amb rigor

Les nostres adaptacions amb audiòfons són un procés totalment personalitzat que requereix uns períodes i una precisió. La planificació de les diferents visites ens permetran tenir un òptim rendiment dels audiòfons.


Assessorament i facilitats

El nostre equip d’audiòlegs dissenyarà la solució a mida per el seu cas i li explicaran amb tot detall allò que necessita saber sobre quins són els audiòfons més adequats per el seu cas, com funcionen, la seva garantia i l’assegurança de 5 anys. També si ho desitja, el seu finançament.


Servei post-adaptació i seguiment, 5 anys de tranquil·litat 100%

Per nosaltres la relació de confiança pacient-audiòleg és vital. És per això, que un cop els seus audiòfons estiguin totalment adaptats, pautarem un pla de visites personalitzat per fer les revisions de seguiment, així sempre l’adaptació estarà actualitzada en tot moment. En els nostres serveis oferim la seguretat de tenir 5 anys amb tots els serveis audiològics complerts com el servei de pèrdua, trencament o robatori. En qualsevol d’aquests supòsits, el seu audiòfon serà substituït per un de nou igual o de similars característiques. En el cas de tenir de reparar un audiòfon, el nostre servei exprés té un plaç d’entrega dins la mateixa setmana i quan això no sigui possible, poder tenir un audiòfon de substitució igual o de similars característiques.
Durant 5 anys no haurà de preocupar-se per res, la nostra seriositat i rigorositat en el servei post-adaptació seran la seva tranquil·litat.